Hvem står bag?

Elin.jpg

Elin Algreen-Petersen

20 års erfaring med udvikling af fortællinger for børn og unge som forlagsredaktør - heraf 8 år som B&U redaktionschef på Gyldendal med ansvar for strategi, økonomi og personale - har givet mig mod til at kaste mig ud i at etablere en manuskriptskole for fiktion for de yngste mennesker.

Det er blandt andet mit arbejde med figurer som Mimbo Jimbo, Vitello og Hunden Ib og med romanuniverser som Dig og mig ved daggry, der har vist mig, at danske talenter kan skabe underholdnings- og kulturprodukter, der både har en høj æstetisk standard og en kæmpestor direkte appel til børn og unge.

Det er de talenter, vi gerne vil finde og hjælpe på vej på Manuskriptskolen.

Dennis+foto.jpg

Dennis Glintborg

Uddannet fra Forfatterskolen for Børnelitteratur i 2012 - og opvokset i DR’s B&U-afdeling fra 2008-2017.

I DR arbejdede jeg med lydfortællinger til Ramasjang Radio, udviklede spil og digital video til Ramasjang og Ultra - og har derudover faciliteret tonsvis af idéudviklinger for skæve børnehjerner.

Hos Gyldendal har jeg arbejdet med content marketing til børn og unge, lagt strategi for SoMe og skabt et ungdomsmagasin med fokus på litteratur.

Et fælles omdrejningspunkt for alt dette er en kæmpe interesse i børn som målgruppe og det indhold, de brænder allermest for. Det glæder jeg mig til at arbejde videre med på Manuskriptskolen i godt selskab med ligesindede.