Manuskriptskolen for børnefiktion skal være en to-årig uddannelse, der giver mulighed for, at de studerende kan udvikle deres talent for at fortælle historier og opbygge universer for børn og unge.

Uddannelsen skal arbejde med et tværfagligt fokus, så de studerende lærer at skrive appellerende fiktionsfortællinger til forskellige platforme som fx film, tv, bøger, spil og teater.

iStock_85343303_MEDIUM.jpg

Uddannelsen skal være en to-årig deltidsuddannelse med base i København og udvalgte workshops i Aarhus. Undervisningen vil finde sted i weekend- og aftentimer, så det er muligt at gå på skolen sideløbende med et studie eller arbejde.

Vi håber at kunne åbne for optag til skolen i marts 2020 med studiestart i september 2020. Der kommer løbende mere information her på hjemmesiden om undervisningen, krav til optagelse m.m.

Du kan også skrive dig op til vores nyhedsbrev. Så vil vi løbende holde dig informeret med de mest relevante info.